Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag. Det er denne filosofien som gjør oss så begeistret for ROARKs Run Amok-kolleksjon – en serie løpeklær som kombinerer funksjonalitet med et unikt, kunstnerisk uttrykk.


En ny tilnærming!

ROARK, kjent for sine eventyr- og reiseinspirerte kolleksjoner, har med Run Amok klart å skape noe helt spesielt for løpeentusiaster. Disse plaggene er designet med tanke på både ytelse og stil, og utfordrer den tradisjonelle oppfatningen av hva løpeklær skal være. Med materialer som puster godt, transporterer fuktighet og har antibakterielle egenskaper, er disse plaggene perfekte for både lange løpeturer i skogen og avslappede dager i byen.

TEKNISK YTELSE

Et godt eksempel på ROARKs innovative tilnærming er Bommer 2.0 shorts. Disse shortsene er utstyrt med kompresjonsfôr og flere praktiske lommer, inkludert en mobiltelefonlomme på låret. Materialet er lett, elastisk og fukttransporterende, noe som gjør dem til en favoritt blant både løpere og de som liker en aktiv livsstil.


Second Wind Anorak Jacket er et annet høydepunkt i kolleksjonen. Denne jakken kombinerer praktiske funksjoner som letthet, pakkbarhet og beskyttelse mot elementene, med et kult design inspirert av marokkansk kunst. Den er ideell for skiftende værforhold og passer like godt til løpeturen som til hverdagsbruk.


Vi i Revir ønsker å tilby en helhetlig friluftsopplevelse. Vi er ikke bare opptatt av å selge utstyr, men også av å inspirere til eventyr, store som små. Run Amok-kolleksjonen fra ROARK passer perfekt inn i denne filosofien. Den oppmuntrer til å utforske nye stier og nyte naturen på dine egne premisser, med klær som ikke bare fungerer teknisk, men også ser bra ut og føles bra å ha på.


Vi inviterer deg til å oppleve ROARKs Run Amok-kolleksjon hos Revir. Enten du er en dedikert løper eller bare liker å ta deg en tur i skogen, vil disse plaggene hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsene dine. Besøk oss i butikken eller på nett, og la deg inspirere til nye eventyr. Og husk, vi tilbyr fri frakt på bestillinger over 1000 kroner.



Også i SISTE FRA MAGASINET

HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer