Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd


Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap. For selv om vi bør ha et lager med mat og utstyr som holder oss i gang en uke, betyr det ikke at det trenger å være kjedelig.


Vi har både mat og utstyr for deg som ønsker å tilbringe en dag ved et vann i marka, eller for deg som drømmer om å gå Norge på langs. Felles for dere begge er at utstyret må fungere, og maten må smake godt.

Det gjelder også for det du har forberedt til deg selv. Skulle vi faktisk havne i en situasjon der vi trenger å bruke preppe-lageret vårt, er det hyggelig at det fungerer godt. Så mens naboen sitter i stua med Spagetti á la Capri, kan du nyte Chili con Carne fra In The Can, laget med kjøtt fra Dyster Gård og uten konserveringsmidler.


Alt annet du trenger i en krisesituasjon, kan også brukes til daglige eventyr i skogen eller på lengre turer i ferien.


Vi anbefaler spesielt at du skaffer deg Revir kaffe, en kaffebrygger og en emaljekopp. Da er du klar til å nyte deilig kaffe, enten det er krise eller ikke.


Også i SISTE FRA MAGASINET

HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer