EN AFTEN I REVIRET - SYKKELSESONGSTART MED FILM OG FOREDRAG

EN AFTEN I REVIRET - SYKKELSESONGSTART MED FILM OG FOREDRAG
Sykkelsesongen dras i gang på Revir tirsdag 30 april. Vi inviterer til en hyggelig sesongstart med både praktisk innhold og pur kos. Sted er som vanlig i loungen på Folketeateret Hotell, rett over gangen fra Revir.

Dato: 30. april 2019
Sted: Revir Oslo/Folketeateret Hotell
Inngang: Gratis, men begrenset antall så skaff billett HER

BASIC BIKE MAINTENANCE + +
Gavin Steder fra vår verkstedspartner BC Verksted kommer for å gi oss noen basic bike set-up og maintenance-tips, samt et innblikk i dempernes vidunderlige verden, noe vi vel alle kan ha nytte og glede av. Han vil også fortelle litt om BC Verksted.

GAVIN V. STEDER
Gavin er verkstedsansvarlig hos BC. Han er norsk-amerikaner, født og oppvokst i Salt lake City, Utah, men de siste fire årene har han bodd i Norge. Etter at han for fullt ble bitt av sykkelbasillen har han deltatt i cyclocross-ritt, kjørt downhill-konkurranser, drevet med dirt jumping, stisykling, bikepacking og til og med jobbet som sykkelbud. Men føst og fremst har han bakgrunn fra det legendariske freeride-miljøet i Utah.

bc verksted

BC VERKSTED
BC Verksted er et verksted etablert av dedikerte entusiaster som Gavin, med en dyp lidenskap for sykling. Som syklister har de ønsket å skape det verkstedet de selv ville likt å levere syklene sine til, med tanke på kompetanse, kommunikasjon og kundeservice.

Din sykkels oppsett har stor innflytelse på hvordan den oppfører seg i bruk, og hva du får utav den. Og det finnes en rekke riktige oppsett, basert på personlige preferanser og individuell bruk. BC Verksted legger vekt på å tilpasse din sykkel til dine spesifikke behov, enten du skal sykle til jobben eller er fullblods utforkjører.

bc verksted
 
SUSPENSION TUNING
Verkstedet gjør alle typer servicer, men spesialiserer seg på demperservice, -innstillinger og -tuning. De er ikke knyttet til noe spesifikt merke, verken på sykler eller dempere, men har god kunnskap om det aller meste som er tilgjengelig på markedet. De samarbeider også nå med noen av norges råeste downhillsyklister, som Brage Vestavik og Ole-Herman Bergby, og vil med dem jobbe med demper-tuning.

UNPARALLEL MOUNTAIN BIKE SHOES
Mikkel fra Unparallel vil gjøre en kort presentasjon av hva de driver med, og hvorfor.

unparallel shoes

FILMVISNING - THE MOMENT
Og så, som en slags hovedattraksjon for kvelden, viser viThe Moment, filmen om freeridesyklingens opprinnelse i British Columbia. Den er ikke helt ferskvare, men det er jo stas å se den på lerret i godt lag - with beer.

Freeride-syklingens opprinnelse
Langt inne i de Canadiske skoger, nærmere bestemt British Columbia, utviklet noen dedikerte entusiaster terrengsykling i en retning ingen hadde sett før. The Moment er filmen om hvordan en liten gruppe syklister og filmskapere utfordret det bestående og snudde sykling på hodet.


Darcy Hennesey Turenne
Tidligere pro-syklist, nå filmskaper Darcy Hennesey Turenne, har laget en helaftens dokumentar om freeride-syklingens opprinnelse, og hun har fått med seg alle de mest fremtredende karakterene i denne subkulturen som ble helt avgjørende for sportens utvikling.

Vi regner med at dette blir en finfin aften til både nytte, glede og inspirasjon foran den forestående sykkelsesongen.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer